Hamburgare

Äntligen kan du tillverka egna hamburgare hemma. Detta är enligt oss den bästa blandningen av nötkött från svenska kor.

Noga utvalt kött från svensk mjölkko.

Vårt svenska nötkött kommer från mjölkkor, dels för den djupa smaken dels för klimatet*.

Det är därför det är en favorit hos Johan Jureskog.


* https://svensktkott.se/om-kott/djuruppfodning/varfor-ska-man-valja-svenskt-notkott/


 

Hamburgerfärs 450 g

En utsökt blandning av svenskt nötkött enligt oss. Skapa dina hamburgare i önskad vikt genom att skära rakt igenom plasten. Ta bort plastkanten och forma dem med ett rejält tryck till önskad tjocklek, gör hamburgaren större än vad du tänker i diameter då den tack vare den höga fetthalten krymper vid tillagning. Tänk på att färs alltid skall genomstekas.

Ingredienser/Råvaruursprung:

100% Svenskt nötkött Förhållandet mellan kollagen och köttprotein lägre än 15%. Fetthalt lägre än 23%.

Nötkött
• Ingrediensandel: 100,00 %
• Född: Sverige
• Uppfödd: Sverige
• Slaktad: Sverige
• Förädlad: Sverige

Förvaringsinstruktioner
Förvaras i kyla vid max +4°C.